Thuis Over ons

Dienst

Bedrijfsprofiel

Sumer (Peking) Internationaal Handel drijvend Co., Ltd, is één van grootste fabrikant en exporteur in begrafenisproducten in China. Wij zijn gespecialiseerd in doodskisthandvat, kisthoek, schommelingsbar, kruisbeeld, kruis, decoratie en de begrafenisproducten van anderen. En wij leveren ook de houten doodskist, metaalkist, urnen, lichaamszak, doodskist, kist, naamplaat, die boek, kunstbloem etc. ondertekenen.

 

Wij hebben gietende machine, injectie het vormen machine, ponsenmachine en vacuume de machine van de metalizationdeklaag, en hebben ook goede partner voor elektronisch plateren. Die grondstof omvatte hoofdzakelijk: zamak, aluminiumlegering, ABS, pp, messing en staal.  Ook, hebben wij honderden vorm en wij hebben ook capaciteit om nieuwe vorm volgens het ontwerp of de steekproeven van de klant te ontwikkelen. 


Wij hebben rond 100 van het werkpersoneel, en er zijn 4 afdelingen met inbegrip van: vervaardigingsafdeling, techinical afdeling, marktafdeling, aankoopafdeling, en QC afdeling. 

Wij hebben de ervaring van bijna tien jaar en de goederen werden etc. uitgevoerd naar Frankrijk, Rusland, Italië, Ierland, Portugal, Ecuador, Zuid-Afrika. Om hoogte te leveren - de kwaliteit en de concurrerende prijs zijn ons doel. Welkom klanten wereldwijd om ons te contacteren.

 

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf
Sumer (Beijing) International Trading Co., Ltd. Sumer (Beijing) International Trading Co., Ltd. Sumer (Beijing) International Trading Co., Ltd. Sumer (Beijing) International Trading Co., Ltd. Sumer (Beijing) International Trading Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : B&R

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 500000-1000000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Sumer (Beijing) International Trading Co., Ltd. Certificaten China Sumer (Beijing) International Trading Co., Ltd. Certificaten